lauantai 24. syyskuuta 2011

Niiiin hienot kontaktit

Käytiin aamusta Thelman kanssa kentällä treenaamassa kontakteja. Joel oli nukkumassa, eli videota ei näistä treeneistä löydy kun puhelimen kameralla juostessa otettu pätkä. Ei kovin julkaisukelpoinen :)

Pari kertaa mentiin hihnan kanssa puomia, kunnes uskaltauduin päästämään Thelman ilman hihnaa. Ja hienosti meni! Thelma suoritti puomin hyvää vauhtia ja pysähtyi täydellisesti 2on2off ja vasta käskystä lähti kiitämään pallon perään.

Samaa kokeiltiin myös A:lla, jossa aiemmin Thelma ei saanut vauhtia itse pysäytettyä niin, että takajalat olisivat jääneet kontaktille. Nyt kuitenkin Thelmis pysähtyi todella hyvin odottamaan vapautuskäskyä.

Olen niin tyytyväinen. Edelleen aion treeneissä ensin ottaa kontaktit pari kertaa hihnassa ennen vapaana menoa, ettei tule takapakkia.

Nyt pysytään johdonmukaisena ja edetään hiljalleen

Seitsemältä on Niskavuoren nuoren emännän ensi-ilta, tosi huippua ! Kirjoituksetkin on nyt ohi ja ainakin ne läpi menivät. Ensi viikko onkin sitten vapaata kaikesta, tätä on kaivattu. Luvassa pitkiä lenkkejä, aksaa, hohtokeilausta ja leffaa, passaapassaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti