sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

"Sitten mää tajusin etten voi pitää kuutta koikkeria"

Pienet rakkaat tassuttelijat täyttävät tänään kuusi viikkoa. Huomenna on aika sanoa hyvästit, sillä pennut lähtevät viimeiseksi viikoksi Ritva-kasvattajan huomaan. Onneksi todennäköisesti jo torstaina lähden Kemiin ja näen pennut, vieroitan itseni niistä pienin askelin ;)


Pentujen viralliset nimet on kutakuinkin päätetty, mutta vielä ei ole selvää kuka pennuista menee kenellekin. Eiköhän se asia selvinne ensi viikon loppuun mennessä.

"Kuusiviikkois"-kuvat on otettu perjantaina kun vanhempani olivat käymässä Oulussa.


Majava, ärrimurri sähikäinen, 1807g





Ville, maailman kaunein koikkeripoika, 2159g





Sydän, mäjuoksenmäjuoksen, 1904g






Pähkis, "tää olis niiiin ollut meidän pentu", 2244g





Sparrow, mies isolla ämmällä, 2056g














Torstaina ja lauantaina saimme vieraita Tampereelta, kun poikien ja yhden tytön uudet omistajat kävivät pentuja katsomassa. Kaikki pennut pääsevät todella hienoihin koteihin, joten voin huoletta päästää ne huomenna matkaan. Kuinkahan pahalta pentujen lähtö tuntuisi, jos ei olisi näin varma hyvistä kodeista?



Olli-iskän lahja pennuille, vasemman puoleisin on Majavan, sitten Villen, Sydämen, Pähkiksen ja Sparrown 



Tuntuu etten pysty kirjoittamaan mitään järkevää. En edes tiedä miten pitäisi olla kun ei pentujaan voi koko aikaa lällyttää sylissä. Eniten pelkään huomista iltaa, sitä kun olen vienyt Joelin juna-asemalle ja palaan yksin "tyhjään" kotiin: makuuhuoneessa ovat paikoillaan karvamatto ja rahi pentujen aitauksen tilalla eikä kukaan hyppää aitausta vasten ja vaadi huomiota.


Pakkohan tästä on selvitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti