sunnuntai 31. elokuuta 2014

Putki katkeaa

Kemkolla kisattiin Lapin kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut. Lopputulokset olivat omia fiiliksiäni paljon paremmat: yksilöissä pronssia ja joukkueessa kultaa. Yksilöiden eka rata oli tosi kiva ja tultiin nollalla toiseksi häviten voittajalle yhdeksän kymmenystä. Toisella radalla sitten virhe kepeillä ja kielto kasi hypyllä. Ei ole pitkään aikaan harmittanut niin paljon kuin sen radan jälkeen. Voi näätä. Yhteistulos  riitti kuitenkin kolmanteen sijaan, vain yksi koirakko sai kummaltakin radalta nollan. Aika heikkoa..

Joukkuekisassa meidän ensimmäinen kontaktivirhe virallisissa kilpailuissa. Alkaa kontakteille vauhdin hakeminen kostautua. En ole viime aikoina sanonut kontakteilla pysäytyskäskyä ollenkaan, mutta täytyy ensi viikonloppuna taas palautella mieleen oikea suoritustapa.

2 kommenttia:

  1. Onnea menestyksestä! Mun mielestä teidän meno näyttää selvästi paremmalta ja sujuvammalta kuin vielä hetki sitten. Joo, kontakteille ehkä malttia, mutta muuten ohjaaminen ja yhteistyö ovat hyvän näköistä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Mustakin meillä on mennyt nyt kivasti :) Katotaan miten kontaktit sujuu sunnuntaina, yritetään saada homma hallintaan!

    VastaaPoista