maanantai 24. lokakuuta 2011

Hiljaiseloa(ko)?

Hellurei ja hellät tuntemukset ! Kun mulla on kiireet teatterin osalta helpottanut, meidän agilitaaminen on vain vähentynyt. Jotenkin ei saa kaiken ajanpaljouden keskellä mitään aikaiseksi. Koirat on kuitenkin ollut mulla mukana torstaisin, kun olen omaa ryhmää vetänyt ja siinä lomassa ollaan tehty jotain pientä. Alla oleva videokooste on sekametelisoppa sitten siitä, mitä ollaan tehty ihanvaanmuutenvaan.

Alma on niin huippu, kun se lukee ajatuksia ja juoksee niin että saatan pysyä jopa perässä. Thelma sen sijaan sinkoilee ja sekoilee, mutta on myös aivan mahtava :)Tänään käytiin Thelman kanssa ottamassa tehotreenit rengasta, kun se ei oikein suju. Nyt kuitenkin edistyttiin hienosti. Keinu on edelleen kovasti kesken, mutta muut kontaktit on jo tosi kivalla mallilla. Niitä kun ei viitsi treenata kovin paljon, kun ovat muita esteitä rankemmat koiran kropalle, eikä meillä ole minnekään vielä kiirusta.

Marraskuussa alkaa pyörimään sitten ryhmä, jossa Thelman kanssa ollaan. Jännittävää! Thelma on saanut siedätyshoitoa, kun naapurinkoirat juoksevat aidanviertä pihalla aksatessamme. Välillä neiti karkaa puolustamaan reviiriä, mutta pääosin homma pysyy kasassa. Alman kanssa todnäk mennään myös ryhmään, sen polvet vaikuttaa kestävän ainakin toistaiseksi.

Thelma on vajaan parin kuukauden päästä vuoden vanha.. Minun vauva <3


ps. Videon kaksi ensimmäistä pätkää kuuluivat "epäonnistuneet"-kategoriaan, mutta olivat niin huvittavia että pääsivät julkiseen levitykseen :)

2 kommenttia:

  1. Hahaaa, kiitos nauruista. Kuinka suloisia. Thelma tahtoo putkeen, ja uudestaan. Ja Alma ei näytä saavan tarpeeksi kepeistä!

    IHANIA :) :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Ne on kyllä niin vallattomia ja huippuja ! Jotenkin nuo kaksi ekaa pätkää kertoo meidän normaalistakin arjesta hyvin paljon... :D

    VastaaPoista