maanantai 31. lokakuuta 2011

Back on Track !

Hip hei ja hurraa, meillä on ihka oikea Back on Track-loimi :) Tarkoitus oli postata asiasta huomenna, kun saan luonnonvalossa parempia kuvia siitä Thelman yllä mutta..

Almalle olin ostamassa tuota loimea vuosi sitten, mutta Hund och Jaktissa ei ollut oikeaa kokoa. Niitä oli tulossa lisää ja siitä luvattiin ilmoittaa, ilmoitusta ei vaan ole kuulunut. Se asia sitten jäi. Nyt huomasin lehdessä, että loimet ovat alennuksessa, joten suuntasimme kohti naapurimaata. Ensin käytiin katsomassa hintaa Mustissa ja Mirrissä, noin vertailun vuoksi.

Valikoima oli aika niukkaa HoJ:ssä, mutta onneksi sieltä löytyi juuri se sopiva koko. Loimi on siis musta ja toisen takajalan päällä lukee punaisella Back on Track. Se on niin hieno ! Kaiken lisäksi jouduin pulittamaan siitä vain alle viisikymppiä, mikä oli lähes 30€ vähemmän kun kotosuomessa.

Olen aina niin huolissani lämmittelyistä ja jäähyttelyistä joten on mukavaa, että saan tuon loimen extraksi. Varsinkin talvea vasten on huojentavaa, että tietää Thelman pysyvän lämpimänä sen odotellessa hallilla, kun vedän omia treenejä.

Eilen käytiin kentällä ottamassa kuvia Thelmasta aksaamassa. Saisitte nähdä otoksia jos olisin oikealla koneella. Laitan niitä kuitenkin mahd. pian. Positiivista oli, että rengas meni vauhdinkin kanssa aina oikein. Mahtavaa edistystä. A on tosi upea ja nopea ja puomin alastulon Thelma tulee jo kovaa vauhtia, kun muuten se sipsuttelee. Se kiihdytti loppua kohden niin paljon, että olin varma sen varastavan kontaktilta. Näin ei onneksi käynyt ja luotto pikkumenijään kasvoi pykälällä. Meidän kontaktit on huiput :)

Alman kanssa käytiin keskiviikkona treenaamassa pikkusen ja täytyy sitäkin kehua. Se on niin varma ja taitava. Sen kanssa meneminen on niin mukavaa ja helppoa. Ja ne kontaktit, ne on tosi hienot. Harmi kun meidän lupaava agilityura koki niin pahat kolhut. Ensi vuonna startataan ehkä ja toivottavasti, mutta olen jo alkanut asennoitua siihen, että Thelma on se ykkösagilitykoira. Mutta jos hyvin käy, voi Alma tehdä hienon comebackin, toivon todellakin niin.

Tää tykkää tän koirista ihan eniten

2 kommenttia:

  1. tääki tykkää sen koirista ihan eniten <3 (ja tahtoo kuvia)

    VastaaPoista
  2. Hehee :) Se saa kuvia pian lähitulevaisuudessa !

    VastaaPoista