sunnuntai 6. marraskuuta 2011

BoT-kuvia

Tässäpä nyt kuvia Thelmasta uusi loimi päällä. Juuri kävin nämä nappaamassa kun Thelma odotteli että saisi takin pois päältään :)  Reppana !Tultiin juuri äsken hallilta. Meillä oli seuran mattojenteippaustalkoot, joissa oli huikeat kolme jäsentä ja yksi ei-jäsen. Joopajoo... No mutta matot on nyt teipattu ja huomisesta alkaen ryhmät alkavat pyörimään. Thelman kanssa ollaan tiistaisin mölliryhmässä ja Alman valmennusryhmäntreenit on sitten siihen päälle. Huippua kun sain ne samalle päivälle ettei tarvitse koko ajan rampata, sillä torstaisin vedän sitten omalle ryhmälleni treenit. Tänä torstaina Niskavuori kaipailee Kustaavaansa kaupunginteatterilla, joten treenit jäävät väliin. 

Mattojen teippaamisen ajan Thelma sai juoksennella vapaana. Se oli aivan irti, sai mahdottomia hepuleita. Lopuksi otettiin A:ta ja se meni tosi kivasti. Yritin lähettää Thelman A:lle, mutta se vain kääntyi aina takaisin. Muutaman toiston jälkeen tämä kuitenkin onnistui. Koitin myös jättää sen kontaktille ja jatkoin itse eteenpäin. Se meni myös tosi hienosti. Kepeillä Thelma vain juoksi ensimmäisen välin jälkeen minne sattui, mutta muistuttelun jälkeen nekin saatiin kulkemaan.

Meidät tosiaan valittiin Alman kanssa valmennusryhmään kaudelle 2011-2012. Tosi kiva että saadaan kunnon koulutusta. Saa nyt nähdä miten Alman polvet kestävät, mutta kokeillaan ja otetaan aika iisisti. Tosi kiva treeniporukka meillä ainakin on :) Thelman kanssa on myös huippua päästä ohjattuihin treeneihin ihan ensimmäistä kertaa !

1 kommentti:

  1. Thelma on aika raasun näkönen, ei vissiin oo vielä ihan tottunu tuommoseen :)

    VastaaPoista