sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Videoin

Pikaisesti videoita myös blogin puolelle, tulee laitettua videomatskua aina facebookkiin niin meinaa jäädä tämä unholaan :)

Ensiksi videota viime viikonlopun treeneistä. Tässä eka yritys:
Sitten sanoinkin Jollelle, että pistäppä se kamera poijes ja ruvettiin oikeasti treenaamaan tuota kääntymistä. Jotain meni perille:


Eilen oltiin kisailemassa Oulussa KAS:silla kahden startin verran. Eka radalta tuli hylky:


Toka radalta saatiin sitten eka nolla kakkosissa. Rata oli tosi hyvä. Erityisen tyytyväinen olin A:n kontaktiin, joka tosin ei näy videolta. Aika oli jotain -13.78 ja voitettiin tämä rata. Osallistujia oli seitsemän kappaletta. Huomasin, että meidän kaikki neljä nollaa on voittonollia :)

Hirveetä tuo mun karjuminen ajoittain :D Mutta täytyy jollakin tavalla saada Thelman focus tiukoissa paikoissa muhun. Ei se näytä siitä loukkaantuvan..

Me ollaan saatu myös tunnustus, mutta nyt häätyy rientää serkun synttäreille, eli tunnusteleminen jää myöhemmäksi. Meidän karavaani on taas Kemissä, illalla kotiudutaan Ouluun ja pysytäänkin siellä muutama viikko. Huomenna alkaa eka opetusharjoittelu, jännää!

ps. Jotain täytyy tehä tälle blogin ulkoasulle, ainakin mun koneella nuo videot menee "reunojen yli" ja muutenkin tekstit/kuvat ei näy niin kuin on tarkoitettu. Häätyy ens viikolla värkkäillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti