maanantai 26. marraskuuta 2012

Nollaa vaille

 Perjantain treeneissä tökki vähän kaikki. Thelma ei suostunut menemään putkeen, samoin kun ei suostunut hyppäämään viime sunnuntaina yhtä hyppyä. Tilanteita yhdistää se, että kummassakin tapauksessa esteen takana, lähellä, oli koiria. Aika outoja tilanteita. Lisäksi muutenkin oli jotenkin sekava meininki. Lopuksi sitten päätin kokeilla kerkeäisinkö tekemään persjätön keppien jälkeisen putken jälkeen. Enpä kerennyt ja sen vuoksi klenkkaillaan edelleen: oltiin Thelman kanssa yhtä aikaa putken suulla ja lensinkin sitten koiran yli soralle täysistä vauhdeista. Reisi ja pohje ovat ruvella ja reisilihas on jotenkin tärähtänyt. Kipu oli aivan älytön ja Thelma parkakin säikähti mun reaktiota. Ajattelin että siinä meni sitten ne kisat.

Video suorituksesta putkitemppuilun ja kaatumisen välissä
Särkylääkkeiden voimalla kuitenkin päästiin kisailemaan. Eka radalla olin myöhässä parissa paikassa, mutta sain ne joten kuten pelastettua. Kohtaloksi koitui keppien jälkeinen hyppy, jonka Thelma hyppäsi väärin päin käteni huitaisua myötäillen. Loppu menikin sitten ihan höpöksi, ainoastaan loppusuora onnistui :D

Toka radalla kaikki onnistuikin hyvin. Ainoastaan puomia edeltävän hypyn jälkeen Thelman juoksu oli jotenkin pomppivaa, paremman linjan olisi saanut kierrättämällä hypyn toisen siivekkeen kautta. Kontaktit oli tosi hienot, A:ta edeltävä putkeen vienti onnistui ja keppien jälkeinen elämä onnistui kuin onnistuikin. Pidin rataa tutustumisessa tosi vaikeana, joten oli hienoa saada se nollilla läpi. Tästä siis toinen nolla kakkosissa ja voitto!

Kolmannella radalla kaikki sujui jälleen hienosti, kunnes Thelmis karkasi A:lle putken sijaan. Kohta oli aikalailla samanlainen kuin kakkosradalla, mutta itse olin vain liian edellä, jolloin Thelmis ehti hoksata A:n. Harmitti tosi paljon, kun meno oli niin hyvää ennen ja jälkeen tuon virheen. Kolmosluokka oli niiiiiiiiin lähellä. Höh!


Thelmiksen kisakirja näyttää nyt tältä. Vielä on aika tyhjää, mutta toivottavasti aukeamat alkavat täyttymään ensi vuonna hurjaa vauhtia. Osallistujamäärät eivät ole olleet suuren suuria, mutta silti mieltä lämmittää Thelmiksen voittokulku. Maantiekiitäjäni<3


Joel on taas Kokkolassa. Kurjaa. Tekemisen puutetta ei kyllä ole, sillä päälle painavat didaktiikan tentti, maantiedon tentti, pianoteoria-tentti, käsityö portfolio, pedagoginen portfolio, TAIKA-johdatuksen tehtävät.. 

Jospa alkaisi jostain päästä lyhentämään listaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti