keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Treenivideoita

Koulukiireet painavat päälle, on tenttejä ja ryhmätöitä jajaja.. Siispä istun tässä kirjoittelemassa tenttiin lukemisen sijaan. Huomenna osallistun siskoni avecina luonnontieteilijöiden pikkujoulusitseille, tulee varmaan huippuilta! Kiirettä pitää siis huomennakin: koulu loppuu klo 16.00 ja klo 17.30 pitäisi olla valmiina taksissa täysissä juhlatällingeissä. Onneksi Elisa hakee koirat jo päivällä luokseen, siellä niillä on seuraa ja itsekin kömmin niiden viereen nukkumaan jossain vaiheessa yötä. Ja perjantaina klo 8.00 salipalloilu-tunnille. Toimii!

Viime viikonloppuna kävimme ottamassa ekat hallitreenit Laivakankaalla. Ongelmia aiheuttivat lähinnä takaa-kierto juuri ennen puomia sekä hieman myös eteneminen silloin kun jään liian kauas. Täytyy siis alkaa etsimään missä menee Thelmiksen raja ja alkaa vahvistamaan etenemistä. Pallon avulla siinä päästiin jo eteenpäin, mutta leikkaamista keinun jälkeisen hypyn jälkeen ei vielä kestänyt tehdä.

Kevennyksenä alkuun treenimaskottimme Alma, joka ensimmäistä kertaa elämässään toi kuin toiki tennispallon takaisin eikä vain juossut sen perään ja jättänyt sikseen. Reppana. Videolla Thelma hönkii kun Joel pitää siitä kiinni, Alman täytyy antaa välillä juosta itsekin pallon perässä, se kun on paljon hitaampi Thelmaa.

Videon lopussa on Joelin lempparipätkä. Onhan tuo vähän säälittävän näköistä touhua :D
Eilen käytiin Karjalaisen Minnan kanssa OKK:n hallilla treenaamassa rataa. Thelma suhtautui mahtavasti uuteen halliin, häntä koko ajan pystyssä ja koira intoa täynnä. Metelihän kyseisessä hallissa on aikamoinen jo noin yhdenkin koiran säestyksellä, saa nähdä mikä mekkala siellä on ensi viikon kisoissa.

Tässä toinen yrityksemme. Ensimmäisellä kerralla Thelma kielsi ekaa putkea edeltävällä hypyllä, kun ohjasin vähän liian kovasti. Myös puomin alla oleva hämyputki veti koiran puoleensa.Tajusin yksi päivä, että Thelman kanssa saa aina lähteä treeneistä tyytyväisenä. Tuntuu että Alman kanssa oli isompia ongelmia, kuten kontaktit ja lähdössä pysyminen. Thelmiksen kanssa on huippua aksata.

Tykkääntykkääntykkään!

1 kommentti: