sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Masu kasvaa

Ritva-kasvattaja kävi perjantaina varmistamassa epäilykseni ja totesi Thelman olevan tiine. Thelma on alkanut pyöristyä ja nisät punottavat. Ystäväni näkivät Thelman eilen pitkästä aikaa ja huomasivat myös selvän eron vanhaan, sillä Thelma on normaalisti niin kauhean ruipelo. Kun itse näkee koiraa koko ajan, ei eroa juuri huomaa. Tottakai minäkin huomaan eron silloin, kun Thelma seisoo takajaloillaan. Silloin maha pullottaa jo aika selkeästi, ei vain ruokailujen jälkeen ;)

Thelma on todella väsynyt ja vetäytyy mielellään sänkyyni nukkumaan itsekseen. Lenkillä se toki on reipas oma itsensä, mutta muuten päivät soljuvat varsin rauhallisesti.

Pari äsken ottamaani kuvaa Thelmiksestä.Olen kahlannut läpi niiiiiin paljon nettisivuja, joissa kerrotaan koiran synnytyksestä. Välillä hirvittää ja välillä tuntuu jo että kyllä tämä tästä. Onneksi on apujoukkoja mukana. Luulenpa että kevät, se paljon hehkuttamani, menee aika tohinalla eteenpäin. Pennut ovat luovutusikäisiä huhtikuussa ja siihen asti aika menee melko pitkälle niiden kanssa touhutessa.

En malta enää odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti