sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Jos sä näet vain metsän, et ehkä huomaa puuta hienointa

Älytöntä miten täydellisesti suunniteltu elämä voi muuttua yhtäkkiä. Onneksi muutokset ovat olleet ainoastaan positiivisia ja tuoneet mukanaan aivan uusia, huippuja juttuja. Tässäpä alkuvuotta kuvin



Vuosi 2014 päättyi yllättäen viransijaisuuden saamiseen kotiseurakunnasta. Kesätyö poiki kolmen kuukauden sijaisuuden, joka jatkunee kesän loppuun asti. Tuttujen nuorten kanssa tuttujen työkavereiden ympäröimänä on ollut mukavaa opetella uutta työtä. Samalla Kemi-Oulu välin jokainen puu ja kyltti on tullut tutuksi, kun samaan aikaan olen yrittänyt käydä töissä ja opiskella. Kopkopkop puuta, vielä ainakin on onnistunut loistavasti. 



Kandi! Tammikuun alussa valmista tekstiä oli nolla riviä. Nyt sivuja on lähemmäs 30, keskiviikkona on aika palauttaa työ opponenteille. Josko huhtikuun lopussa olisi kandipaperit taskussa. Aiheena kiusaaminen ja sen ehkäisy. Rankka ja tärkeä aihe. Kuvassa näkyvät draamakirjat on hylätty, kiusaaminen vei niin mukanaan että draama sai jäädä.



 Elisa ja Ohmi koulutettiin ryhmäkelpoisiksi. Me käytiin hyppytekniikan jatkokurssi josta ei suuria ahaa-elämyksiä irronnut tälläkään kertaa. Koira hyppää oikein, hyvin ja kivasti. Hyvähyvä. 
Yhdet kisat on kisattu tälle vuodelle, tuloksina (ehkä) nolla ja 5. Kennelyskä hiipi luoksemme, onneksi laimeampana kuin aikaisemmin.


Ystäviä on näkynyt todella vähän, Joelia ja koiriakaan tuskin näkisi jos eivät sattuisi asuttamaan samaa taloutta ainakin osan viikosta. Lättykestit ehdittiin kuitenkin pitää vanhassa asunnossa opekamujen kans!





Jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi, paljastui Oulu-kodista vesivahinko. Asunnon irtisanominen ja muutto lähelle mutta niin kauas edellisistä asuinoloista. Nyt on tilaa, kaunista ja oma sauna. Alkujärkytyksen jälkeen sai hämmästellä useiden päivien ajan kaunista kotia, "miten meillä voi olla tämmönen koti?" Muuttoa hankaloitti rajuhko flunssa, joka vaivasi kolmen viikon ajan. Snifniisk.




Työjuttuja, toimistorotta on päässyt ulkomaailmaan niin lasten tapahtumaan kuin ysiluokkalaisten teemapäivään.


Laiminlyödyt rakkaudet



Lopuksi kaikkein ihanin pimu, Vilja 4kk! Tädin rakkauspakkaus <3


Jospa huhtikuun jälkeen kiire helpottaisi ja opiskelut olisivat toivotussa vaiheessa. Kesä tulee olemaan erilainen verrattuna kahteen aikaisempaan: vapaita iltoja ja liikkumavaraa. Toisaalta ei kannata olettaa tietävänsä tulevaisuudestaan..

Ehkä ihan hyvä niin.

2 kommenttia:

  1. Tällaiset koostepäivitykset ovat ihanan kevyitä luettavia! Onnea kandin loppusuoralle pääsystä! Itselläni onneksi on vielä pari vuotta aikaa tuohon vaiheeseen. :) En tiedä, miksi en ole tätä blogia koskaan tullut lisänneeksi lukulistallemme vaikka välillä vilkuilenkin, mutta nyt sen kyllä teen! Kivaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kun on laiminlyönyt blogia pitkään, on helppoa ja mukavaa päivittää asiat ajantasalle tällaisella päivityksellä :) Ja sama juttu täällä: teidän blogia on tullut vilkuiltua silloin tällöin, jospa nyt tiheämminkin! Mukavaa kevättä myös sulle ja iloa opiskeluun, sitä tarvitaan joka vaiheessa :)

    VastaaPoista