maanantai 17. marraskuuta 2014

Hyppytekniikkakoulutus

Viikonloppuna osallistuimme seuramme kotihallissa Vappu Alatalon hyppytekniikkakoulutukseen. Havaintoina koulutuksesta Vappu rastitti seuraavat kohdat saamastamme yhteenvedosta:

Koira osaa:

Fyysiset
Painonsiirto takaosalle
Ponnistus takaosalla
Ponnistus ylös-eteen
Etuosan nostaminen hypylle
Liidon hallinta
Alastulon vaimennus

Arviointi
Rytmi
Reitti
Etäisyyden arviointi
Korkeuden arviointi
Ponnistuspaikan valinta
Hyppykulman valinta

Lauantailta Thelma sai palautteeksi 10+, kuulemma parhaita koikkereita hyppytekniikaltaan joita Vappu on nähnyt. Teimme perussarjaa ja set pointia.Sunnuntaina aloitettiin kasvavalla sarjalla, jossa viimeinen esteväli piteni ja sitten lyheni. Tässä vaiheessa piti kyllä katsella videota ja saamaamme palautetta enkä kyllä ole ihan varma mitä harjoitusta missäkin vaiheessa tehtiin.. No mutta ilmeisesti ei ihan putkeen mennyt vaan oli vähän hakemista. Lopuksi tehtiin laskeutumisharjoitus okserin avulla. Pienistä puutteista huolimatta Thelma sai pitää tähtioppilaan viittansa.

Videon teksti "eka" ei tarkoita mitään, editointiapu jäi näköjään paikoilleen..


Koulutuksen fiilikset oli ihan ok. Tottakai olen tyytyväinen Thelman saamaan palautteeseen ja on hienoa kuulla että se käyttää kroppaansa oikein. Se mitä koulutukselta sitten saatiin on toinen juttu. Vähän laihaksi jäi anti, mutta jospa tammikuun jatkokurssilta saataisiin enemmän eväitä. Ja eipä tarvitse ainakaan miettiä onko hyppäämisessä ongelmia joita en vain satu hoksaamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti