torstai 15. maaliskuuta 2012

0/0

Pikapikapäivitys

"Aivan priimat", sanoi eläinlääkäri Temppusen polvista. Oujea! Maailman huipuinta. Jotenkin tuntuu ettei jaksaisi enää samanlaista polvihäslinkiä kuin Alman kanssa. Olemme varsin tyytyväisiä :)

Lonkista ei saatu kovin hyviä kuvia, mutta kaitpa niistä saa jotain selkoa. Kaikissa kuvissa Thelma oli jotenkin vinossa jne. Sen verran lääkäri sanoi, että oikea lonkka on vasempaa löysempi. No, enhän olettanutkaan että minulle siunaantuisi täysin tervettä koiraa. Se ei sopisi kuvioon. Hehee.

Nukutuksesta toipuminen vei viitisen tuntia. Thelmis oli aivan sekaisin, piipasi ja tärräsi. Toivotaan ettei sitä tarvitsisi enää nukuttaa, ei ainakaan yhtä monesti kun Alma on pitänyt.

Alma nauttii olostaan Oulussa, se on kuulemma kuin pentukoira. Luut maistuvat ja leikkiä jaksaisi vaikka millä mitalla. Ihana kun toisella on mukavaa. Huomenna tai lauantaina suunnataan sitten hakemaan matkailija takaisin kotiin.

Huomenna englannin yo-koe. Voihan näätäeläin. Olen lukenut todella ahkerasti lukuloman aikana ja enää on kieliopin kertaus jäljellä. Toivotaan, että läpi mennään.

Ensi viikolla mää vaan oooon ja oooooon ja ehkä luen vähän pääsykokeisiin :)

ps. Huomenna lukio on ohi, täysin ohi. Miettikääpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti