perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ekat juoksut ja uus takki!

Thelman ensimmäiset juoksut alkoivat eilen, 01.03. On niitä jo ehditty odottaakin. Eilisen Thelma oli ihmeissään ja jotenkin alakuloinen, mutta nyt tyttö on jo oma itsensä. Voisi olettaa, että seuraavat juoksut tulevat vasta kesän loputtua, mikä olisi hyvä juttu kisoja ajatellen. Toivotaan parasta!

Eilen äiti osti koirille ihanan takin, josta kuva alla. Otin kuvia siitä koirien päällä, mutta niistä tuli ihan surkeita, joten malliksi kuva Hurtan sivuilta:

Ihanan pirtsakka takki, joka alunperin ostettiin Almalle, mutta kotona huomattiin sen olevan sopiva myös Thelmikselle. Ihan mahtavaa! Alman vanha takki oli vähän pieni, eikä suojannut takajalkoja juuri lainkaan. Tämä on loisto! Lisäksi ostettiin hurjasti luita tuholaiselle, tosin myös Alma intoutui järsimään niitä, reppana.

Ehdittiin juuri sopivasti käymään hallilla ennen juoksujen alkamista. Otettiin etenemistä niin, etteivät esteet olleet linjassa toisiinsa nähden. Thelma meinasi ohitella hyppyjä, mutta ehkä sain sille selvitettyä jutun jujun :) Mentiin myös keinua.. Se on niin hidas ja epävarma. Ärsyttää, mikä kumma on mennyt pieleen? Toivotaan että se tuosta vielä reipastuu..


Lopuksi pari kuvaa pikku-Almasta huhtikuulta 2006. Ihana tuo lyhyt, sileä turkki. Voi mun piän <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti