lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kesäkesä ja höyryä

Aina kun mulla on joku koe tulossa, tulee blogiin selvä kirjoituspiikki. Jotenkin kirjoittaminen alkaa houkuttaa. Välttelen siis vastuuta.

Soitin torstaina eläinlääkärille, joka käski lisäämään antibioottien määrää ja antamaan höyryhengitystä. Nyt Thelma on saanut höyryä muutaman kerran päivässä ja edistystä on tapahtunut. Ehkä pieni kettu saadaan jo ensi viikolla kuntoon?

Kesä on aika kaukainen ajatus. Lunta on vielä hurrrjasti ja räntää sataa tälläkin hetkellä. Kesästä viestivät vain lähestyvä syntymäpäivä ja kouluttajapalaveri.

Kesän suunnitelmat ovat alkaneet muotoutua. Koulutan, toivottavasti, seuramme kisaavia koirakkoja, jotka ovat varmasti todella motivoituneita. Tekisi mieli jo nyt alkaa tekemään treeniratoja. Toivottavasti saadaan myös Thelman kanssa hyvä koutsi kesäksi. Kun töitäkään ei ole, meidän suunnitelmat koostuu aikalailla aksaamisesta. Pihatreenien lisäksi pyritään sellaiseen neljään treenikertaan viikossa. Viisikin kertaa on ihan mahdollinen, varmaan jotkut pikapika kontaktitreenit siihen lisäksi. Itelläni on kauheita patoutumia näin parin kuukauden tauon jälkeen. Munhan piti treenata koko lukuloma ! Pyhpahpyh.

Kesään mahtuu myös ihania kesähäitä. Nämä häät vievät minut etelään, koirat saavat nauttia olostaan hoitopaikassaan, mikä se nyt ikinä sitten onkaan. Koska häät ovat peräkkäisinä viikonloppuina, irtiotto Kemistä kestää reilut pari viikkoa. Oujeah.

Vihdoin ja viimein tämä tyttö pääsee takaisin kilpailujen pariin. Ihan järkyttävä ikävä kesää 2009, jolloin kotona käytiin vain kääntymässä ja muuten kisailtiin. Lähiseudulla on tosi hyvin kilpailuja, ei tarvitse lähteä Oulua kauemmaksi, ellei halua. Oman seuran kisojakin on kivasti, mahtavaa kävästä aamulla kilpailemassa ykkösissä ja lähteä sen jälkeen nauttimaan ihanasta kesäpäivästä.

Räntäsade ei näköjään olekaan saanut mun kesäfiilistä latistumaan. Joel, aurinko, koirat, agility, mökki, uimarannat, telttailu.. Kesällä unohdan kaikki talven murheet ja keskityn vain olennaiseen, meidän tiimiin. Kesän aikana koulutuvastaavan hommatkin loppuvat, siinä tipahtaa älyttömän iso kivi sydämeltä. Antaa välillä toisten näyttää, miten hommat tulee hoitaa ;) Tuntuu, että olen häärinyt nyt joka paikassa siihen malliin, että on jo aika katsella vain päältä, kun toiset touhuaa.

Tervetuloa vapaa, ihana, superitsekäs kesä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti