perjantai 7. joulukuuta 2012

Älytön tsägä

Yllättäen tämä oululainen tiimi on jälleen Kemissä. Koirat ovat olleet täällä jo viikon, me käytiin Joelin kanssa sunnuntai-maanantai Oulussa, kun maanantaina oli viikon ainoa koulupäivä. Lukujärjestyksessä oli salibandyä ja vierailu Oulun taidekoululla, rankkaa yliopisto-opiskelua! Tiistaina lähdettiin uhmaamaan pakkasta Torkk:n epiksiin. Onneksi halli oli lämmin eikä palella tarvinnut. Osallistuimme ykkös kakkosten radalle, josta nollavoitto ja Thelman ensimmäinen pokaali!


Ärsyttävää kun mun valssit on niin myöhässä, töksähtelevää menoa paikka paikoin. Keinukin on aika hidas, mutta siihen ei kuitenkaan voi olla kuin tyytyväinen ottaen huomioon ettei Thelma vielä toukokuussa uskaltanut sitä mennä ollenkaan.

Itsenäisuuspäivänä oli ARCT:n seuramestaruuskilpailut. Thelma parka tärisi kylmyyttään autossa, mittarissa oli -20. Radanrakennuksen jälkeen Joel toi Thelman halliin, jonne se pissasi melkein heti. Ihmettelin tätä, ei sillä ole tapana merkkailla. Joku fiksumpi sitten totesi, että sillä on varmaan alkamassa juoksu. Oikeaan osui. Syyskuusta asti odotetut juoksut alkoivat viimeinkin. Juoksuhousuja ei tietenkään ollut mukana, joten kisat jäivät sitten kisailematta.

Meillä oli Thelmiksen kanssa sopimus, että se aloittaisi juoksunsa vasta joulun jälkeen, sillä astutus on ollut suunnitelmissa. Aluksi tuntui, että tämä tulee nyt liian nopeasti. Kuitenkin äsken ostin mulle ja Thelmalle junaliput Tampereelle, jonne suuntaamme 17.12. Toivotaan että astutus onnistuisi ja helmikuussa Ouluun syntyisi täydellinen kooikerpentue.

Olen niiiin täpinöissäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti