torstai 23. toukokuuta 2013

Hyvällä fiiliksellä

Viime viikolla kotiuduttuamme pistettiin asiat tärkeysjärjestykseen, eli suunnattiin treeneihin. Thelma kävi aika kuumana ja A:n kontaktilta se lähti pariin kertaan ilman lupaa. Muuten meni aivan mukavasti, ainakin oli intoa ja vauhtia mukana!



Vähän aikaa sitten kotiuduttiin tämän päivän treeneistä, jotka menivät niiiin nappiin! Koska lauantaina on kisat, tavoitteena oli saada rata suoritettua nollalla läpi. Tavoite onnistui suoritettuamme radan lähes täydellisesti. Menimme radan vielä toiseen kertaan kokeillen kepeille pakkovalssia, mikä onnistui myös. Tyytyväisenä suuntasimme jäähdyttelylenkille. Videolla ensimmäinen yritys

                     















  

Keskiviikkona Veea kävi vierailulla. Thelma ja Veea olivat täysin samalla aaltopituudella ja jaksoivat leikkiä pitkän aikaa. Vielä viimeisillä voimillaan ne kalisuttivat hampaitaan yhteen maassa maaten. Veea oli niin ihana pikkuinen koikkeri <3






Tällä viikolla on ollut koirien huoltoa. Maanantaina seurakaveri Lotta kävi kotona hieromassa koirat. Hän on pian valmistumassa koirahierojaksi, joten mielellään käytin hänen palvelujaan. Alma makasi oikein tyytyväisenä hieronnan ajan, vaikka se aiemmin on ollut aika rauhaton. Kenties tuttu ympäristö auttoi asiaan. Thelma puolestaan oli sitä mieltä, että hieronta saisi jäädä väliin. Kun pitkän maanittelun jälkeen saimme Thelman hierottavaksi, rauhottuisi se kuitenkin kohtalaisesti. Almalla oli hieman jumeja, mutta onneksi Thelmalla kaikki oli ok. 

Eilen käytin Alman trimmaajalla. Koko turkki korvia ja häntää lukuunottamatta ajeltiin koneella. Miten pikkuinen koira karvan alta paljastuikaan! Aivan ihanaa kun ei enää tarvitse tapella takkujen kanssa. Pikku pinseri vaikuttaa myös itse tyytyväiseltä lopputulokseen, vaikka olo eilen hieman kummallinen olikin. Kuvaa ei kameralla vielä ole, täytyy laittaa myöhemmin.

Huomenna suunnataan katsomaan Utua ja koikkerivauvoja Ritva-kasvattajan luokse ja lauantaina on vuorossa kisat.

Mukava viikonloppu tulossa!

Ps. Kuten videoilta näkee, täällä on tullut viikon aikana kesä. Ei huono ollenkaan!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti