sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Jippikayjei

Thelmis, hän kolmosluokkalainen! Tänään oltiin kisaamassa Torniossa. Olin ilmoittautunut kahteen starttiin, mutta toinen jäi menemättä, sillä ensimmäisen radan jälkeen tuloslista näytti tältä:


Eija Berglundin rata ei näyttänyt kovin kinkkiseltä verrattuna viime viikon Moilasen ratoihin. Radalta löytyi puomi-putki-erottelua vaativa kohta, joka onneksi lukeutui treenilistallemme tällä viikolla. Kutos putken jälkeen taipaleemme meinasi päättyä liian varmisteltuun putkelle vientiin. Aina pitäisi ohjata seuraavalle esteelle, eikä pois hämyesteiltä. Lisäksi 11-12 hyppyjen ohjaus ei ole kovin sulavaa, kaarrostakaarrosta. 14 hypyn jälkeen olin suunnitellut tekeväni pakkovalssin 15 hypylle, mutta jouduin turvautumaan takaleikkauksiin ollessani myöhässä. Lisäksi Thelmis lähti A:lta ennen vapautuskäskyä.

Enivei, tässä se on, meidän viimeinen nousunollamme kakkosista:


                              


Kannustusjoukot


Väsynyt agilitymestari kotimatkalla


Perjantaina vierailimme jälleen Ritva-kasvattajan mökillä, tällä kertaa tervehtimässä Aiaa ja Sannaa. Aia (Majava) oli ehkäpä vilkkain tapaus verrattuna Veeaan (Pähkis) ja Utuun (Sydän). Veea on edelleen jotenkin erimallinen kuin muut tytöt, Aia ja Utu taas ovat hyvin samanlaisia ulkomuodoltaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti