maanantai 22. syyskuuta 2014

Elämäni paras päähänpisto


Ulkokauden viimeiset kisat kisattiin Okk:lla, jossa tarjolla oli Anne Viitaniemen kaksi agirataa ja Eevaliisa Pohjasen hypäri ja agirata. Ensimmäinen Viitasen rata oli kauhea: mineissä taisi tulla kaksi nollaa ja medeissä yksi. Selvittiin radasta melko hyvin, mutta onnistuttiin tekemään kielto tosi helpossa paikassa. Thelma lähti lukemaan mun sivuttaisliikettä liian hyvin. Plääh. Sijoitus toinen nopeimman vitosen turvin. Toisella radalla vein Thelman liian syvälle puomin alla olevaan putkeen. Tarkoitus oli valssata okserin ja pituuden välissä ja videolta näkee kuinka hetken yritänkin lähteä valssiin. Ei ollut kuitenkaan mitään tsäänssejä ehtiä, mutta tilanne pelastu täpärästi ja päästiin nollalla maaliin, sijoitus kuitenkin neljäs. Tällä radalla A:n kontaktit oli superit, jesjes!

           

Elpin hypärirata oli tosi kiva ja simppeli. Kieltojen pelossa takaakiertojen ohjaus on lähilähiohjausta, ehkäpä joskus uskaltaa päästää Thelman vähän irti. Sijoitus 2/22 ja meidän eka SERT-H! Kummatkin valiokellot tikittää. Toinen rata oli hirvitys. Puomin jälkeisestä putkesta Thelma ampu pitkälle, jolloin piti jäädä suunniteltua pidemmäksi aikaa varmistamaan hyppyä. Tästä johtuen myöhästyminen kepeiltä ja kaarrosta. Samanlainen myöhästyminen ennen 18.hyppyä kun jäin kökkien varmistamaan 16 hyppyä ja edellä mainituista johtuen myöhästyminen hypyltä 20. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta kaarrelen päästiin nollalla maaliin, sijoitus 4.
 

Ja ehkei meidän kontaktit olekaan mennyt pilalle, varsinkin viimeisellä radalla ne oli superit!


Ps. Jäi täällä mainitsematta, että Tornion kisoissa meidän arvokisanollat tuli täyteen. Osallistumisoikeus SM-kisoihin ja MM-karsintoihin. Saapa nähdä tuleeko tätä oikeutta käytettyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti