torstai 8. joulukuuta 2011

Uusi boksi

Koirien kuljettaminen autossa on ollut monimutkaista ja vaihtelevaa. Joko molemmat ovat etupenkin jalkatilassa jonkun pidellessä niitä aisoissa tai sitten Thelma on yksikseen ollut jalkatilassa ja Alma boksissa. Jälkimmäinen silloin, kun olen yksin ajellut. Thelma pysyy aivan hyvin alhaalla nätisti, Alman kanssa en ole uskaltanut edes kokeilla. Pitemmillä matkoilla molemmat matkustavat isossa metallihäkissä, joka on niin raskas ettei meikäläisen haballa kanniskella sitä kovin pitkää matkaa.

Mietin ensin, että ostaisin koirille kevythäkin, koska se on nimensä mukaisesti kevyt kantaa. Kuitenkin ymmärsin, että ei menisi kovinkaan montaa sekuntia kun meidän neidit jo saisivat itsensä sieltä vapaiksi. Siispä päädyin ostamaan uuden boksin, johon molemmat mahtuisivat.

Tänään postimies toi kotiovelle asti tällaisen lähetyksen. Kyseessä on Gulliver-boksi, mitat P 72 x L 52 x K 51 cm. Tällä hetkellä boksin saa Zooplus-verkkokaupasta hintaan 80€, mutta itse satuin juuri sopivasti vierailemaan sivuilla ja niinpä pulitin boksista vain 53€.
Ainiin, käytiin me Thelman kans treenaamassakin :) Kamera unohtui kotiin, mutta saldona oli hulluna itseilmanlupaa-estesuorituksia ja hurjaa vauhtia. Thelma on ihan hömppä. Kun olen itse vaihtamassa kenkiä tai vastaavaa, se juoksee hallia ympäri, bongaa jokaisen putken ja menee niitä sitten moneen kertaan. Myös puomille ja A:lle karkaaminen on hyvin tavallista. Alma ei ikinä tee yksin esteitä, koska sille on niin opetettu. Mutta kuka voisi sanoa pikku-Thelmalle ei? Ehkä pitäisi jo pikku hiljaa :)

2 kommenttia:

  1. Oi kun on hieno boksi ja ihana Alma <3

    VastaaPoista
  2. Se on niin hieno :) Ja iso! Isompi miltä näyttää tuossa kuvassa, melkeenpä samanlainen kun se pinkk metallihäkki !

    VastaaPoista