keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Putki

Työyö 2/5 rippileirillä mahdollistaa rauhallisuudellaan kuluneen illan kisojen analysoinnin. Mitäpä ihminen muuta tekisikään kahden yövuoron välissä, kun lähtisi skabailemaan iltakisoihin?


Tuomarina toimi Anders Virtanen. Ensimmäinen rata karahti kiville jo ensi metreillä toisen riman tipahtaessa. Ohjaus oli aika tiukkaa, pelkäsin A:ta ja yritin peittää sitä. Kenties olisi pitänyt vain luottaa.. Keminmaan kisoissa keinu oli aika vauhdikas estekäskyn puuttuessa, mikä sai minut epäuskoiseksi. Tänään kerroin Thelmalle hyvissä ajoin esteen olevan keinu ja suoritus olikin aika hidas. Uskon että Thelma ajattelee keinua puomiksi, jolloin se suorittaa sen nopeasti tai lentokeinuna. Tai sitten vain kuvittelen. Tähän täytyisi nyt paneutua. Keinun jälkeen homma levisi käsiin, ohjasin huonosti. 


Korkkasin hyppyradan Thelman äitin Quitan kanssa. Quita on kulkenut kisoissa aika kehnosti, joten päätimme Ritvan kanssa kokeilla, josko se menisi kanssani. Hylkäännyimme, mutta suoritimme radan joten kuten loppuun asti. Thelman kanssa olin myöhässä kepeillä, koska jäin liikaa varmistelemaan kolmosputken jälkeistä hyppyä. Niinpä kepeille syöttö epäonnistui. Loppurata oli tosi kiva. Päätin, suunnitelmistani poiketen, kokeilla leijeröintiä toiseksi viimeisen putken kohdalla, mikä onnistuikin hyvin. En kuitenkaan uskaltanut/ehtinyt tekemään persjättöä ennen viimeistä putkea, eikä se olisi välttämättä estänyt tulevaa hylkyä. Varsinkin toinen rata oli mainio, vaikka ekallakin oli hyviä pätkiä. Sekin tekisi paljon, jos luottaisin Thelmaan enemmän ja uskaltaisin lähteä ajoissa liikkeelle erilaisista tilanteista. Ajan kanssa..


Lauantain jälkeen alan täysipäiväiseksi lomalaiseksi. Neljän riparin ja kuluvan viikon yövalvojapestin jälkeen olenkin loman tarpeessa. Odotan myös treenaamista: emme ole treenanneet ollenkaan sen jälkeen kun nousimme kuninkuusluokkaan. Treenaaminen saattaisi edesauttaa hylkyputkemme katkeamista.


Katsoin vanhoja videoita ja huomasin, että Thelman vauhti on parantunut niin kontakteilla (ehkei keinulla...), kepeillä kuin ihan ylipäänsä. Itsestäni tuntuu että se on juossut aina samaa vauhtia, mutta todistusaineisto sanoo muuta. Saa nähdä, tuleeko vauhti kasvamaan entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti