sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tupla

Kaarrosta, valsseja, täpäriä pelastuksia. Onneksemme kauneusvirheistä ei kerrytetä varsinaisia virhepisteitä, vaan kaarsimme nollilla maaliin päivän kahdella ensimmäisellä radalla. Viimeisellä radalla virheitä ropisi heti alussa.Ensimmäisellä radalla sijoituimme 5./24 ja toisella 3/26. Nollia tuli aika vähän kahdella ensimmäisellä radalla. Itse pidin Timo Vertasen piirtämistä radoista kovasti. Suoritimme radat läpi pitkin kaarroksin, koska en monessakaan kohdassa uskaltanut kokeilla muuta ohjausta kun idioottivarmaa valssia. Joihinkin kohtiin se sopi, joihinkin ei.


Ei olisi keskiviikon episten jälkeen uskonut, että saamme aikaiseksi tuplanollan samalla viikolla. Treenin alle tulisi ottaa ihan perusjuttuja, jotta meno saataisiin sulavammaksi.


Sulavuuteen pyrittiin jo torstaina, kun Hanna-Lena Väätäjä oli pitämässä seurallamme pm-joukkuetreenejä. Saatiin hyviä vinkkejä. Olen todella huono käyttämään persjättöjä, vaikka ne näyttävät toimivan Thelmiksellä varsin hyvin. Jospa ensi viikolla Tornion kisoissa uskaltautuisin tekemään edes yhden moisen.
Videolla on ärsyttävän monta kertaa tuo yksi ja sama kohta, mutten millään jaksa ottaa niitä enää pois. Myöskään syväluotaavampaa analyysia koulutuksesta ei tähän väliin ole saatavilla. Tämä kisailija on totaalisen poikki!

Kisakaveri

2 kommenttia:

  1. Onnea tuplasta! Hassu pieni viipottaja tuo Thelma. :) Kepit ovat parantuneet kovasti! Milloin tulette Tampereelle kisailemaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kokemuksen myötä odotan myös muillekin osa-alueille parannusta :)

    Pistetään Tampereen reissu korvan taakse ;)

    VastaaPoista