keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kilometri

Viime viikolla saimme vieraaksemme ihania koiralapsia:


Thelma ja Utu


Thelma ja Veea


Thelmalla ja pennuilla on aivan omanlaisensa leikit, ne tulevat todella hyvin toimeen keskenään. Kuvat eivät ole oikein vertailukelpoisia, koska ensimmäisessä koirat eivät istu suorassa kuten jälkimmäisessä. Veea oli selvästi Utua isompi ja sen selkä oli pitempi, aivan kuten pentunakin. Utu oli hieman Veeaa räväkämpi, mutta toisaalta Veea oli reippaampi uusissa paikoissa. Aika erilaisia pentuja.Torstain treeneissä ratana oli Katariina Virkkalan rata vuoden 2009 karsinnoista.  Treeneissä näkyi jälleen aukkoja osaamisessa. Kolmoshypyllä ei onnistunut muu kuin videolla näkyvä "pyöräyttäminen", muilla tavoin ohjatessa Thelma kielsi hypylle. Keppien jälkeisellä hypyllä ei myöskään lukenut vastakkaista kättä. Nämä kohdat ovat treenin alla.
Katja huomautti treeneissä vapautuskäskyjen unohtumisista kontakteilla. Olen huomannut itsekin, että varsinkin kisoissa ne jäävät pois. Siispä viikonlopun kisoihin otettiin tavoitteeksi vapautuskäskyn muistaminen jokaisella kontaktilla.


Sunnuntaina kisattiin Torniossa, tuloksina 12,59 ja HYL. Tuomarina toimi Jarmo Jämsä.

Ekalla radalla selviydyttiin hyvin ahtaasta pyörityksestä, jossa Thelma olisi aivan hyvin voinut valita usemmankin väärän putken. Vitonen tuli kepeille menosta, olin valssissa sijoittunut huonosti ja Thelma meni keppien ohi. Taisi olla ensimmäinen yliaikatuloksemme.

Toisella radalla oli hieno loppu. Vasta viimeisen putken jälkeen meno alkoi muistuttamaan agilityä. Kepeille syöttö ei onnistunut edes toisella yrittämällä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti