lauantai 23. helmikuuta 2013

Korpinkynnet

Eilen äiti ja iskä kävivät katsomassa pentuja ja veivät samalla Alman mukanaan Kemiin viikoksi. Kaikkien ihanien tuliaisten, suksien ja loppujen joululahjojen lisäksi sain uuden modeemin rikkoutuneen tilalle, elinpiirini siis laajenee. Pokkarikameralla kuvia räpsineenä en myöskään pistänyt pahakseni järjestelmäkameran saapumista vierailulle. Luvassa astetta parempia iskän ottamia kuvia viisipäiväisistä pikkuisista.


Majava


VilleSydän

PähkisSparrow


Thelman maha ei ole asettunut vieläkään, mutta toivottavasti tilanne rauhottuisi pian. Ilman Elisan ja Joelin apua olisin kyllä ollut niiiin pulassa, koulusta kun ei voi olla pois ja Thelmakaan ei pärjää kovin pitkää aikaa yksin.

Pentujen painot ovat olleet erikoistarkkailussa Thelman ripulin vuoksi, mutta hyvin ne ovat nousseet. Pennut pyörivät sellaista väkkärää vaa`alla, etteivät lukemat välttämättä ole kovin tarkkoja. Mutta samalla tavalla ne kaikki on punnittu ja tulkittu.

4vrk:

Majava 342g
Ville 355g
Sydän 352g
Pähkis 362g
Sparrow 361g

5vrk:

Majava 362g
Ville 382g
Sydän 373g
Pähkis 390g
Sparrow 395g

6vrk:

Majava 395g
Ville 403g
Sydän 405g
Pähkis 406g
Sparrow 406g


Huomenna pennut viettävät synttäreitä, mittariin on kertynyt kokonainen viikko. Thelma painoi yksiviikkoisena 424 grammaa, saapa nähdä kiriikö kukaan tähän painoon huomiseen mennessä.


Pentujen kynnet ovat kasvaneet huimaa vauhtia ja kaartuvat päät meinaavat tarttua joka paikkaan. Olen aloittanut leikkuu-urakan jo pari päivää sitten ja toivottavasti saan sen tänään päätökseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti