maanantai 18. helmikuuta 2013

Rakkaudet

Thelman ja Ollin pennut ovat syntyneet !

Eilen Thelmis synnytti maailmaan viisi pentua, kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Lauantai-sunnuntai välisen yön se petaili ja läähätti todella paljon, mutta asettui välillä nukkumaan pitäksikin aikaa. Puoli kahdentoista jälkeen Ritva-kasvattaja saapui kätilöksi ja kovan työn tuloksena syntyi ensimmäinen pentu


Majava-tyttö, klo 12.48, 240g
Thelma katseli pentua hieman pitkään, mutta alkoi kuitenkin heti hoitaa sitä hyvin. Majavan selässä on majavan hännänpäätä muistuttava kuvio.Seuraava pentu syntyi melko heti ensimmäisen perään

Ville-poika, klo 12.48, 242gVille sai työnimensä Ville Vallattoman mukaan. Heti kalvoista päästyään huuto ja räpiköiminen oli melkoista. Se oli huomattavasti vilkkaampi kuin ensimmäisenä syntynyt tyttö.
Sydän-tyttö, klo 13.14, 251g
Työnimi hännän tyvestä lähtevän sydämen mukaan.Pähkis-tyttö, 13.58, 222gRakkautta ensisilmäyksellä. Pähkiksen selän kuvio muistuttaa Thelman pähkinä-kuviota. Aikoinaan Thelman työnimi oli Pähkinä, joten tyttö sai nimensä äitinsä mukaan.Sparrow-poika, klo 14.15, 256g


Viimeisenä muttei vähäisimpänä syntyi Sparrow, Captain Jack Sparrow. Pennun toinen silmä on valkoinen.
Ihmettelen, kuinka tärkeiksi nuo pienet ovat tulleet tässä vajaassa vuorokaudessa. Eivätkä vaan minulle, vaan tuntuu, että niin moni ihminen on niitä odottanut ja toivoo niille kaikkea parasta.


Thelma on niin ihana ja rakas, etteivät sen pennutkaan voi olla mitään muuta <3

9 kommenttia:

 1. Primo onnittelee siskopuoli-Thelmaa suloisesta pentueesta! Kivan kokoinen porukka. :) Kaikkea hyvää pienille koohoa-aluille. :)
  terkuin
  Kaisa & Primo

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista Suvi, Kaisa ja Anniina :) Täällä ollaan ikionnellisia näistä pienistä!

  VastaaPoista
 3. Onnea pentujen johdosta! Kauniita pallokuvioita! Myös Olli-isukin pentue oli aikoinaan pallokuvioinen ja valkovoittoinen. Mukava seurata pentujen kehitystä! Terveisin Katariina ja "Oliver-setä" (Bullbenz Kooi Olive Sade)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ! Tykkään itsekin pentujen värityksestä. Saapa nähdä perivätkö värin isältään vai äidiltään, puolestani voisivat olla Ollin tapaan tummempiakin :)

  VastaaPoista
 5. Ai tykkäät tummemmista :D. Oliverilla on samanlailla mustaa karvaa punaisen joukossa kuin Ollilla: päälaella ja selkälaikuissa. Tuota mustan periytymistä olen kovasti miettinyt, että täytyykö se saada molemmilta vanhemmilta (esim. resessiivisenä) vai voiko pelkästään toinen vanhempi joka vaikkapa kantaa geeniä (mutta ei itse ilmennä) periyttää sen jälkeläiselle. Muut Ollin ja Oliverin pentueesta ovat "puhdasvärisiä". Ruotsalaisen Limbo-isän jälkeläisistä ainakin yhden mustakarvaisen Ruotsissa asuvan jälkeläisen kuvan olen nähnyt. Nähtäväksi jää millainen turkin väri näille pikkupennuille kehittyy.. Oliver oli "puhdasvärinen" n. 10kk ikään asti, eli sitä ei pystynyt mitenkään arvaamaan kun pentueesta tarjottiin meille tätä urosta (tarkoitukseni oli kulkea näyttelyissä). Mielenkiintoista myös millainen rakenne urospennuille kehittyy! Esim. Oliver ja Olli ovat melko samannäköisiä naamasta, mutta Ollin rinnalla Oliver näyttää "venäjänvinttikoiralta", korkealta honkkelolta... meillä säkä on 44cm.
  Geeneille ei tietenkään mitään voi, mutta toivon että pennut saavat hyvät luonteet. Mitä tiedän sanoa, on että isänsä puolelta suku on ollut hyväluonteista, ja omistajat ovat olleet todella tyytyväisiä koirien luonteisiin. t. Katariina

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo tummempi väritys miellyttää omaa silmääni, vaikkei se ihan rotumääritelmää vastaakaan.

  Mielenkiinnolla kyllä seuraillaan näiden kehittymistä aikuisiksi koiriksi, ainakin edellytykset kasvaa varsin mallikelpoisiksi niin henkisesti kuin fyysisestikin ovat varsin hyvät!

  VastaaPoista