maanantai 4. helmikuuta 2013

Odotusta

Aika hiljainen on meidän tiimin tahti tätä nykyä. Thelman rauhallisuus on alkanut kummastuttaa Almaakin ja yhtäkkiä se haluaisi leikkiä Thelmiksen kanssa paljon useammin kuin ennen. Ja Thelma vain tuijottaa sitä tylsistyneenä. Kiinnostus herää lähinnä silloin, kun itse leikin Alman kanssa, silloin alkaa Thelmaakin kiinnostaa.
45vrk
Vastustuskyky on ilmeisesti huono noro-viruksen jäljiltä, joten kuume ja kurkkukipu iskivät lauantaina. Nyt olo on jo vähän parempi, toivotaan että menisi nopeasti ohi. 

Thelmis on alkanut etsiä suojaisempia nukkumapaikkoja. Se on ennenkin tykännyt nukkua sängyssä, mutta nyt se kaivaa päiväpeitosta ympärilleen suojaa. Miten mun häsläävä neiti on yhtäkkiä niin rauhallinen ja fiksu? Ihan kuin se olisi kasvanut aikuiseksi puolessa toista kuukaudessa. Välillä uusi moodi tuntuu kivalta, mutta kyllä vanhaa Thelmaa alkaa jo kaivata.


Piiloutumista
Väsynyt autovahti


46vrk


49vrk
Laskettuun aikaan on tasan kaksi viikkoa. Ehkäpä pennut syntyvät jo ensi viikolla. Oma olo on aika rauhallinen, ainakin toistaiseksi. Thelman käytöksen muuttuminen rauhoittaa itseänikin, luotan sen vaistoihin. Ja ennen kaikkea luotan tukijoukkoihini synnytyksessä ja yritän itse vain olla poissa tieltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti