tiistai 12. helmikuuta 2013

The Viikko

Pitkän odotuksen ja päivien laskemisen jälkeen on vihdoin päästy viikolle, jolloin pentujen odotetaan syntyvän. Puntari näytti tänä iltana ennen ruokailua 11,9 vaikka Thelman ulkonäön perusteella voisi luulla painoa olevan paljonkin enemmän. Thelma voi edelleen hyvin, pääosin vain nukkuu, mutta pitää tarkasti huolta ruoka-ajoistaan. Nälkä on kova ja mielellään Almankin ruuat pistettäisiin omaan mahaan. Välillä hengitys on raskaampaa mutta muuten kaikki on ennallaan. Pennut touhuavat mahassa kovasti, niiden liikkeet tuntuivat ensimmäisen kerran viime torstaina vuorokausia ollessa 52. 
Vaikka pennut syntyvät todennäköisesti vasta loppuviikosta, olen kuin tulisilla hiilillä. Koulussakin tuntui että en malta jäädä valmistamaan college-housuja ompelutunnille, kun pitäisi mennä katsomaan miten Thelma voi. Tulin kuitenkin järkiini.. 56vrk

Tuleva täti-koira <3

Alma on ollut tänään hieman kummallinen. Kun olimme lähdössä käymään siskoni ja hänen miehensä luokse ja laitoin koirille ruokaa mukaan, ei Alma tapansa mukaan tullut hyppimään jalkaani vasten. Luulin että se on jäänyt jumiin jonnekin, mutta ei, se vain makasi olohuoneessa. Saapuessamme siskoni luokse, ei Alma juossut rallia ympäri asuntoa, tervehti vain ihmiset ja pisti pötköttämään. Se siis käyttäytyi kuin hyvä tapainen koira, mikä ei ole sen tapaista. Kävellessämme takaisin kotiin Alma oli jo pirteämpi, joten ilmeisesti alakulo oli ohimenevää, ainakin toivottavasti. Sitä niin saa olla sydän syrjällään näiden pienten kanssa.

Ne ovat rakkaimpia <3

1 kommentti:

  1. Voi ihana Thelmis ja Alma täti-koiruli <3

    Apua, niistä pöksyistä pitääki tänään soitella :)

    VastaaPoista